Agenda

Copia de DSC_04312018

12 de gener
Audició musical comentada
L’Orfeo, de Monteverdi
Oriol Pérez Treviño, musicòleg

26 de gener
Conferència
Espiritualitat en l’obra de Tàpies
Antoni Llena, artista

9 de febrer
Audició musical comentada
La Passió segons Sant Mateu, de Bach
Oriol Pérez Treviño, musicòleg

23 de febrer
Conferència
Eduardo Chillida, “Gurutz Aldare” (2000). L’altar de creu per a Sant Pere de Colònia
Friedhelm Mennekes, jesuïta

16 de març
Concert
El teclat alemany
Eudald Buch, piano

13 d’abril
Meditació
Las beguines de Flandes dels segles XIII-XIV
Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat

4 de maig
Lectura poètica
Sampere puja a Montserrat
Màrius Sampere, poeta

18 de maig
Meditació
El ritme de les estacions en l’espiritualitat cristiana
Bernabé Dalmau, monjo de Montserrat

8 de juny
Concert
Liebestod
Xavier Pardo, piano

22 de juny
Audició musical comentada
El Messies, de Händel
Oriol Pérez Treviño, musicòleg

Més informació: web Santa Cecília de Montserrat

  • Les activitats són gratuïtes i tenen lloc en el marc incomparable de l’església de Santa Cecília de Montserrat, envoltats de les pintures de Sean Scully.
  • Les activitats que programem no són lúdiques ni estrictament culturals, sinó que s’emmarquen en l’ambient artístic i espiritual que promovem des del nostre Institut, tot en un ambient amè i assequible.
  • Santa Cecília no és una sala de conferències ni de concerts, sinó una església romànica amb capacitat per una cinquantena de persones, per això us demanem vivament la preinscripció prèvia (museu@larsa-montserrat.com / 938 777 745).
  • Us haureu fixat que, majoritàriament, programem les activitats els divendres a la tarda, a les portes del cap de setmana. Volem comprovar amb els assistents si aquest horari és el més adequat i no descartem canviar-lo més endavant.
  • Acabem les activitats de Santa Cecília a les 18h. Els qui vulgueu, podeu assistir a la pregària de vespres a Sant Benet de Montserrat o bé al Monestir de Montserrat, a tots dos llocs comencen a les 18:45h.
  • Si algú vol pernoctar a Montserrat o prolongar la seva estada en pla de recés, podeu sol·licitar allotjament a l’hostatgeria de Sant Benet o bé a la de Montserrat. Si preferiu un ambient més lliure, podeu utilitzar les instal·lacions de Cel·les o de l’Hostal Cisneros de Montserrat, amb un 20% de descompte per als inscrits a les activitats de l’Institut Art i Espiritualitat.
  • Heu de tenir en compte que Santa Cecília es troba a 4,4 km de Montserrat, per tant heu de venir amb vehicle particular o bé utilitzar un servei de taxi.
Anuncis