Agenda

Copia de DSC_04312017

27 d’octubre
16h
CONFERÈNCIA
El símbol a la contemporaneïtat
Raimon Arola, professor UB

10 novembre
16h
AUDICIÓ COMENTADA
Vespro della Beata Virgine, de Claudio Monteverdi
Oriol Pérez Treviño, musicòleg

22 de novembre
Festa de Santa Cecília
9:30h
Missa de la festa

24 de novembre
16h
CONCERT DE SANTA CECÍLIA
Obres de Cervetto, Haydn i Beethoven
Manresa Cello Trio
Anna Costa, Amat Santacana i Peter Schmidt

15 de desembre
16h
LECTURA POÈTICA
Acompleix la poesia
algun paper a la nostra època?
J. Corredor-Matheos, poeta i crític d’art

Més informació: web Santa Cecília de Montserrat

  • Les activitats són gratuïtes i tenen lloc en el marc incomparable de l’església de Santa Cecília de Montserrat, envoltats de les pintures de Sean Scully.
  • Les activitats que programem no són lúdiques ni estrictament culturals, sinó que s’emmarquen en l’ambient artístic i espiritual que promovem des del nostre Institut, tot en un ambient amè i assequible.
  • Santa Cecília no és una sala de conferències ni de concerts, sinó una església romànica amb capacitat per una cinquantena de persones, per això us demanem vivament la preinscripció prèvia (museu@larsa-montserrat.com / 938 777 745).
  • Us haureu fixat que, majoritàriament, programem les activitats els divendres a la tarda, a les portes del cap de setmana. Volem comprovar amb els assistents si aquest horari és el més adequat i no descartem canviar-lo més endavant.
  • Acabem les activitats de Santa Cecília a les 18h. Els qui vulgueu, podeu assistir a la pregària de vespres a Sant Benet de Montserrat o bé al Monestir de Montserrat, a tots dos llocs comencen a les 18:45h.
  • Si algú vol pernoctar a Montserrat o prolongar la seva estada en pla de recés, podeu sol·licitar allotjament a l’hostatgeria de Sant Benet o bé a la de Montserrat. Si preferiu un ambient més lliure, podeu utilitzar les instal·lacions de Cel·les o de l’Hostal Cisneros de Montserrat, amb un 20% de descompte per als inscrits a les activitats de l’Institut Art i Espiritualitat.
  • Heu de tenir en compte que Santa Cecília es troba a 4,4 km de Montserrat, per tant heu de venir amb vehicle particular o bé utilitzar un servei de taxi.
Anuncis