Agenda

Copia de DSC_04312019

29 de març
CONFERÈNCIA I CONCERT
Jordi Clapés i Roger Illa
Les Set Paraules de Crist a la Creu
Música de J. Haydn

12 d’abril
LECTURA POÈTICA
Gemma Gorga
La poesia com a camí

24 de maig
CONFERÈNCIA
Mireia Rosich
Art, mite i símbol. Un camí cap a l’interior

14 de juny
AUDICIÓ COMENTADA
Oriol Pérez Treviño
La Flauta Màgica, de Mozart

28 de juny
CONFERÈNCIA
Mercè Ibarz
Rodoreda i la pintura (quan el món s’ha ensorrat)

Totes les activitats són gratuïtes i tenen lloc a les 16h a l’església de Santa Cecília de Montserrat.
Places limitades. Cal inscripció prèvia:
museu@larsa-montserrat.com / 938 777 745
www.santaceciliamontserrat.com

  • Les activitats són gratuïtes i tenen lloc en el marc incomparable de l’església de Santa Cecília de Montserrat, envoltats de les pintures de Sean Scully.
  • Les activitats que programem no són lúdiques ni estrictament culturals, sinó que s’emmarquen en l’ambient artístic i espiritual que promovem des del nostre Institut, tot en un ambient amè i assequible.
  • Santa Cecília no és una sala de conferències ni de concerts, sinó una església romànica amb capacitat per una cinquantena de persones, per això us demanem vivament la preinscripció prèvia (museu@larsa-montserrat.com / 938 777 745).
  • Us haureu fixat que, majoritàriament, programem les activitats els divendres a la tarda, a les portes del cap de setmana. Volem comprovar amb els assistents si aquest horari és el més adequat i no descartem canviar-lo més endavant.
  • Acabem les activitats de Santa Cecília a les 18h. Els qui vulgueu, podeu assistir a la pregària de vespres a Sant Benet de Montserrat o bé al Monestir de Montserrat, a tots dos llocs comencen a les 18:45h.
  • Si algú vol pernoctar a Montserrat o prolongar la seva estada en pla de recés, podeu sol·licitar allotjament a l’hostatgeria de Sant Benet o bé a la de Montserrat. Si preferiu un ambient més lliure, podeu utilitzar les instal·lacions de Cel·les o de l’Hostal Cisneros de Montserrat, amb un 20% de descompte per als inscrits a les activitats de l’Institut Art i Espiritualitat.
  • Heu de tenir en compte que Santa Cecília es troba a 4,4 km de Montserrat, per tant, heu de venir amb vehicle particular o bé utilitzar un servei de taxi.
Anuncis