Taulell d’anuncis

Bill Viola es fa dels nostres

L'artista Bill Viola
L’artista Bill Viola

Tenim una bona notícia que voldríem compartir amb vosaltres i que ens ha omplert de goig. El dimarts de la setmana passada vam rebre un mail de Kira, l’esposa del gran artista del videoart Bill Viola, amic nostre de fa uns anys. L’art de Bill Viola té molt d’espiritual, s’inspira en temes transcendents entre la vida i la mort, o entre l’home i l’aura que el fa anar més enllà d’ell mateix. A més, Bill és un artista que escriu i dona raó del seu art. Per això vaig considerar oportú d’escriure-li explicant-li el que estem fent a Santa Cecília de Montserrat i li afegia un petit dossier sobre el nostre Institut Art i Espiritualitat Sean Scully tot demanant-li l’opinió i si volia fermar-ne part del Consell d’Assessors. Ens ha contestat Kira, a la qual també coneixem, i ens diu de part de Bill:

“Bill and I have read your email and perused the activities of the Sean Scully Art and Spirituality Institute, and we think it is an amazing endeavor. So much energy going into this project. Bill will be happy to add his name to the Board of Advisors of this enlightened institute… All good wishes and success to your wonderful project. Warm wishes from all of us.”

Venint d’on venen aquests elogis, ens sentim més segurs i conscients que això que portem entre mans és una cosa seriosa i d’envergadura i ens anima a esmerçar esforços i enginy perquè l’Institut Art i Espiritualitat, que impulsa i anima el Museu de Montserrat, sigui aviat una realitat.

Josep de C. Laplana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s